Blog geri dön

Ameliyatsız İdrar Kaçırma Tedavisi Nasıl Yapılır?

Ameliyatsız idrar kaçırma tedavisi, lazer teknolojisinden faydalanılarak yapılan, modern ve avantajlı bir uygulamadır. Bu uygulama sayesinde pelvik bölge dokularının daha fazla elastin ve kolajen sentezlemesi sağlanabilir. Böylece bölgedeki dokular yenilenir ve gençleşirler. Ameliyatsız idrar kaçırma tedavisi sırasında ilk olarak genital bölgeye topikal anestezi kremi uygulanır. Kremin etkileri başladıktan sonra ise özel bir prob yardımı ile bölgeye müdahale edilir. Bu probdan çıkan lazer ışınları, vajinal dokuları ve pelvik dokuları uyararak dokuların yenilenme mekanizmalarını aktifleştirirler. Uygulama genellikle 30 dakika içerisinde tamamlanır ve hasta uygulamadan hemen sonra günlük yaşamına dönüş yapabilir. Lazerle idrar kaçırma tedavisi sonrasında bir gün boyunca bölgeye su temas ettirilmemesi tavsiye edilir. Aynı şekilde yaklaşık 2 hafta boyunca cinsel ilişkiye girilmemelidir.

Lazerle Ameliyatsız İdrar Kaçırma Tedavisi Kimlere İçin Uygun?

Lazerle ameliyatsız idrar kaçırma tedavisi genellikle orta ve hafif seviyeli idrar kaçırma sorununa sahip olan bireylere tavsiye edilmektedir. Tedavi öncesinde doktor hastasının pelvik bölge dokularını ve hastalık geçmişini inceler. Böylece hastasının lazer tedavisi için uygun olup olmadığını anlar. Eğer bölgedeki yıpranmanın boyutu fazla ise bu durumda TOT ve TVT gibi idrar kaçırma ameliyatları tavsiye edebilir.

Lazerle Ameliyatsız İdrar Kaçırma Tedavisinin Avantajları Nelerdir?

Lazerle ameliyatsız idrar kaçırma tedavisinin avantajları arasında şunlar yer alır:

  • Ağrısız bir şekilde yapılır.
  • Hızlı tamamlanır.
  • Cerrahi kesi ve dikiş uygulaması içermez.
  • Enfeksiyon riski son derece düşüktür.
  • Uygulama sonrası günlük yaşama dönüş yapılabilir.
  • Hastane yatışı gerektirmez.

Lazerle idrar kaçırma tedavisinin avantajları bu şekilde sıralanabilir.

İstanbul Ameliyatsız İdrar Kaçırma Tedavisi Fiyatları

İstanbul ameliyatsız idrar kaçırma tedavisi fiyatları, tedavinin detaylarına ve benzer etmenlere göre kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.

Blog geri dön
Doktora Sorun!
Call Now Button